WiFi File Transfer Pro v1.0.7.apk Download



WiFi File Transfer Pro v1.0.7.apk Download 
mobil sizin için büyük dosyaları aktarmak istiyorum ama eğer daha sonra mobil USB kablosu , zor zorunda ve Bluetooth üzerinden büyük dosya aktarmak için çok fazla zaman yapmayız . böylece hava üzerinden cep telefonunuza büyük dosyaları aktarmak için alternatif bir yolu yoktur. Bu yeni bir teknoloji değil. kendi wifi . evet cep ve PC arasında dosya aktarabilirsiniz . ve dosya aktarımı için 20 Mbps hızı 8 mbps verecektir . bu yüzden çok hızlı büyük dosyaları transfer edebilirsiniz ve daha hızlı USB kablosunun hızı.prosedür:

    
Sadece aşağıdaki linkten Wifi dosya transferi yanlısı indirin ve yükleyin.
    
Bu yüklemek ve bu açın.
    
Ekran gösterildiği gibi app başlangıç ​​simgesine tıklayın .
    
şimdi size start düğmesine Aşağıda geçerli IP adresini gösterecektir .
    
PC tarayıcınızın adres çubuğunda ve hit enter böylece bu IP adresini kopyalamak veya yazın bu mobil tüm dosyaları görüntüler . ( IP adresini böyle '192 .168.1.100:1234 ' bakacağız )
    
mobil dosyaları kopyalamak istiyorsanız o zaman sadece dosyaları seçin ve indirme linkine tıkladığınızda .
    
mobil dosya göndermek istiyorsanız ve sonra sadece tarayıcı veya dosyaları seçin dosyaları sürükleyip düğmesine yüklemek başlatmak tıklayın .
    
yapılır .
Eğer usb kablosu kullanmak istemiyorsanız bu nedenle bu , şebeke üzerinden cep ve pc arasında dosya transferi için en iyi yoldur . ve daha hızlı istiyorum.ücretsiz sürümü sadece küçük dosya aktarabilirsiniz . Bu ücretsiz sürümü en büyük sınırlama olduğunu. bu yüzden dosya boyutu hiçbir sınırı büyük dosyaları aktarmak için bu app pro sürümü sağlayan ediyorum .Bu uygulama isterseniz böylece daha sonra aşağıdaki yorum .. :)
if you want to transfer big files to you mobile but you dont have USB cable of your mobile, then its to hard and take too much time to transfer large file via Bluetooth. so there is an alternative way to transfer large files to your mobile over the air. this is not a new technology. its wifi. yes you can transfer files in  between your mobile and PC. and it will give 8 mbps to 20 mbps speed to transfer files. so you can transfer large files very fast and its faster then the speed of USB cable.
Procedure:
  1. Just download and install Wifi file transfer pro from given link below.
  2. install this and open this.
  3. Click on start icon on the app as shown in screenshots. 
  4. now it will show you your current IP address below the start button.
  5. so copy or type this IP address in you PC's browser's address bar and hit enter then it will display all files in you mobile. (the IP address will look like this '192.168.1.100:1234')
  6. if you want to copy files from mobile then just select the files and click on download link.
  7. and if you want to send files to mobile then just drag files to your browser or select files and click on start upload button.
  8. done.
so this is the best way to transfer files between your mobile and pc over the air, if you don't want to use usb cable. and want faster speed. 
in free version you can just transfer small files. this is the big limitation of free version. so i'm providing you pro version of this app to transfer large files of no limit of file size.
so if you like this app then comment below.. :)

WiFi File Transfer Pro v1.0.7.apk Download

WiFi File Transfer Pro v1.0.7.apk Download

WiFi File Transfer Pro v1.0.7.apk Download

WiFi File Transfer Pro v1.0.7.apk Download

WiFi File Transfer Pro v1.0.7.apk Download

WiFi File Transfer Pro v1.0.7.apk Download


WiFi File Transfer Pro v1.0.7.apk Download
Password: www.cepvadisi.blogspot.com


Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.


Share your views...

0 Respones to "WiFi File Transfer Pro v1.0.7.apk Download"

Yorum Gönder

ECBanner
Copyright © 2011 CepVadisi Güncel Cep cepvadisi.blogspot.com'da bulunan yazı ve resimler kaynak belirtilmeden kopyalanamaz. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, [ozkan@mail.nu] adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gerekli işlemler yapılacaktır.

Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI
Seo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
 

© 2010 Cep Telefonları -Cepvadisi.blogspot.com- All Rights Reserved Converted into Blogger Template by memurvadisi.com