System Monitor v1.2.5 APK Download



System Monitor v1.2.5 APK Download

Sistem CPU ve RAM güncel yük kontrol etmek için sistem monitörü indir . Bu grafik biçiminde gerçek zamanlı sistem yükü ölçmek için harika bir uygulama . Bu kolayca farklı sistem yükü ayırt etmek için farklı renklerde 3D ​​tipi grafik görüntüler .bu nedenle bu aşağıdaki sistem işlemleri yük izleyebilirsiniz :

    
CPU CPU yükü ve miktarı kullanılan ve ücretsiz .
    
RAM ile RAM yük
    
Ağ hızı ile ağ yükü
    
Wifi hızı ile WiFi yük
    
Kalan pil süresi suyu ve zaman
bu kolayca uygulaması açmadan sistem performansını kontrol etmek için bildirim çubuğunda grafik gösterecektir .aynı zamanda doğrudansistem yükü kontrol etmek için mobil masaüstünde Widget ekleyebilirsiniz .Bu uygulama en iyi şey ücretsiz bu uygulama gerilim kullanabilirsiniz böylece cep üzerinde hız veya RAM üzerinde etkisi yok olmasıdır. onun büyük bu uygulamasını kullanmak için bu yüzden sadece 5 MB RAM veya daha az kullanır. Bu app hiçbir yan etkisi yoktur çünkü . Herhangi bir RAM sorunla karşı karşıya ama eğer o zaman RAM Bu app kullanır azaltmak için uygulama greenify kullanabilirsiniz .
 
 Download system monitor to check current load on your system CPU and RAM. this is a great app to measure real time system load in graphical form. this will display 3D type graph in different colors to easily differentiate system load of different types.
so this can monitor following system processes load :
  • CPU load and amount of CPU used and free.
  • RAM load with available RAM
  • Network load with network speed
  • WiFi load with wifi speed
  • Battery remaining juice and time
it will show you graph in notification bar to easily check system performance without opening the app.
you can also add widget on your mobile desktop to directly check the system load.
the best thing of this app is that it doesnt effect on the speed or RAM on your mobile so you can use this app tension free. it uses only 5 MB of RAM or less so its great to use this app. cause there is no side effects of this app. but if you are facing any RAM problem then you can use greenify app to decrease RAM uses from this app. 
System Monitor v1.2.5 APK Download       System Monitor v1.2.5 APK Download
System Monitor v1.2.5 APK Download       
System Monitor v1.2.5 APK Download


Password: www.cepvadisi.blogspot.com


Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.


Share your views...

0 Respones to "System Monitor v1.2.5 APK Download"

Yorum Gönder

ECBanner
Copyright © 2011 CepVadisi Güncel Cep cepvadisi.blogspot.com'da bulunan yazı ve resimler kaynak belirtilmeden kopyalanamaz. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, [ozkan@mail.nu] adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gerekli işlemler yapılacaktır.

Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI
Seo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
 

© 2010 Cep Telefonları -Cepvadisi.blogspot.com- All Rights Reserved Converted into Blogger Template by memurvadisi.com