Shazam Encore APK v4.1.0 (4.1.0)



Shazam Encore APK v4.1.0 (4.1.0)

Shazam Encore APK v4.1.0 (4.1.0)

Updated : October 16, 2013
Size : Varies with device
Current Version : Varies with device
Requires Android : Varies with device

Shazam recognizes music and media playing around you. Tap the Shazam button to instantly match, and then explore, buy and share. Shazam Encore offers a Shazam experience without the banner ads. You can Shazam as much as you want!

Bir şarkı dinlersiniz şarkı çok hoşunuza gider ancak bir türlü şarkının adı aklınıza gelmez. Ya da başka bir yerde bir şarkı çalar, o şarkı hoşunuza gider ancak şarkının adını bir türlü öğrenemezsiniz. İşte Shazam uygulaması sayesinde dinleyip de adını bilmediğiniz şarkıları çok rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

Uygulamayı kullanmak ise çok basit. Taging sayfasında iken ekrana bir kere dokunuyorsunuz ve adını öğrenmek istediğiniz şarkıyı 5 – 10 saniye dinletiyorsunuz. Sonunda uygulama size şarkının adını söylüyor. İsterseniz uygulama içindeyken şarkının 30 saniyesini dinleyebiliyorsunuz. İsterseniz de şarkının adını otomatik olarak Youtube’da aratıp Youtube aracılığı ile şarkıyı dinleyebiliyorsunuz.

Shazam sadece İngilizce şarkıları değil aynı zamanda Türkçe, Yunanca, Rusça ve aklınıza gelebilecek tüm dillerdeki şarkıları bulabiliyor.

ancak uygulamanın bir kötü yanı vardı.ayda sadece 5 şarkı buluyordu.ama bu shazam encore ile(market fiyatı 5$) sınırsız bulun.


Once you’ve Shazamed something, you can:

○ Buy tracks on Amazon MP3
○ Watch the videos on YouTube
○ See what your friends have Shazamed
○ Use LyricPlay to sing along to streamed lyrics
○ Listen to the music you Shazam in Rdio or Spotify
○ Check out the artist’s bio and discography

You can also

○ Preview and save your favourites
○ Share what you Shazam on Twitter, Facebook & Google+
○ Shazam even when you don’t have any coverage; Shazam will match when you have a connection and get back to you with the result
○ Shazam from your phone’s home screen with the Shazam Widget

Upgrade to Shazam Encore for the Shazam experience without the banner ads.

Notes:
* Previews available: US, UK, DE, FR, CH, AT
* Lyrics and LyricPlay available: US, CA, UK, FR, IT, DE, ES, AU, NZ.
* Spotify available: AD, AT, AU, BE, CH, DE, DK, EE, ES, FI, FR, HK, IE, IS, IT, LI, LT, LU, LV, MX, MY, MC, NL, NO, NZ, PL, PT, SG, SE, UK, US
* Shazam supports devices with cellular connection

MIPS devices are not supported

Tags: ID song, search music, recognize song, song identification, what’s that song, track lyrics, tag radio, tag tv, tag television, TV Ad, Android Beam

 What's New
The Shazam ‘Friends’ feed is now called ‘News’. You can check out all latest happenings based on what you’ve been Shazaming.
o Get updates when artists are releasing a new album
o Plus – a live feed of your friends’ tags

Great app! Just wish it had Play Store integration to purchase music when tagged instead of just Amazon MP3.

Always better than the last! I've been a very happy Encore user for nearly 2 years. Keeps getting better & better! To those down rating... it's YOUR phone having an issue. Sorry about your luck, you're missing out.

Samsung GS2 Crashes upon opening every time after Oct.162013 update. Still 5 stars just needs another patch or bug fix. Update: Uninstalled/reinstalled...works just fine again.

Shazam Encore APK v4.1.0 (4.1.0)

Download from Google Play : Shazam Encore APK v4.1.0 (4.1.0) on Google Play

Password: www.cepvadisi.blogspot.com


Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.


Share your views...

0 Respones to "Shazam Encore APK v4.1.0 (4.1.0)"

Yorum Gönder

ECBanner
Copyright © 2011 CepVadisi Güncel Cep cepvadisi.blogspot.com'da bulunan yazı ve resimler kaynak belirtilmeden kopyalanamaz. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, [ozkan@mail.nu] adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gerekli işlemler yapılacaktır.

Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI
Seo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
 

© 2010 Cep Telefonları -Cepvadisi.blogspot.com- All Rights Reserved Converted into Blogger Template by memurvadisi.com