Smart Tools 1.6.2 Apk full



Smart Tools
Smart Tools Version: 1.6.2 Requires Android: 2.2 and up Category: Tools Size:5.2Mb
Overview:
Measure length, angle, distance, height, direction and sound with your phone.


Set 1: Length, Angle, Slope, Level, Thread – Smart Ruler Pro
Set 2: Distance, Height, Width, Area – Smart Measure Pro
Set 3: Compass, Metal detector, GPS – Smart Compass Pro
Set 4: Sound level meter, Vibrometer – Sound Meter Pro
Set 5: Flashlight – Smart Light Pro
For more information, see the manual for each of the apps, watch the YouTube video and visit the blog:
Even more tools will be added soon. Next will be Speed Gun, Magnifier, and more.
Do you want to get more tools and features? Please send an email. I’ll reply to it ASAP.
I hope my apps are useful to your Smart Life. Thanks.
Cover art
What's in this version :
- v1.6.2 : Mirror and compass update.
- v1.6.1 : Ruler update.
- v1.6.0 : Mirror added. Support 2nd-gen Nexus 7.
- v1.5.9 : Compass update(night mode). Widget bug fix.
- v1.5.8 : SGS4 support.
- v1.5.7 : Compass update (screen capture, share with).
- v1.5.6 : ActionBar added. Magnifier update.
- v1.5.5 : Compass update. More models calibrated.
- v1.5.4 : Magnifier update (freezing & taking a picture). 

KW: Smart Tools apk free download android apps apktot

App Screenshots


 
Password: www.cepvadisi.blogspot.com


Smart Tools akıllı telefon teknolojisini telefon görüşmesi yapmak, mesajlaşmak ve internette surf yapmanın ötesine taşımak isteyen kullanıcılara yönelik harika bir uygulama.
Günün uygulamasının testinde ayrıntıları bulabilirsiniz.

Özellikler & Kullanım

Test cihazı: Samsung Galaxy Note
Android versiyonu: 2.3.6
Root: No


4,25 MB'lık uygulamayı yüklemek çok zaman almıyor.
Smart Tools içerisinde 15 değişik uygulamanın bulunduğu beş değişik araç kutusunun değişik versiyonlarından oluşuyor. Her uygulamayı ayrı ayrı satın alma imkanı bulunuyor. Smart Tools'un kategorileri şu şekilde düzenlenmiş:

1. Smart Ruler Pro: Uzunluk, açı, eğim
2. Smart Measure Pro: Yükseklik, genişlik, yüzey
3. Smart Compass Pro:Yön, metal dedektörü, GPS
4. Smart Meter Pro: Ses ölçer ve vibrometre
5. Smart Light Pro:Meşale, el feneri

Her kategorinin kendine özel araçları var. Test süresince sizlere uygulamanın kullanılabilirliği hakkında genel bir bilgi vermeye çalışacak ve kategoriler içerisinde yer alan araçların detayına girmeyeceğiz.
1.Kategori : Smart Ruler Pro – Obje ve Açı Ölçümü

Ruler fonksiyonunu kullanabilmek için akıllı telefonunuzu ölçmek istediğiniz objenin yanında tutuyorsunuz. Diğer etkili bir yöntem ise söz konusu telefonun ekranını dikkatli bir şekilde ölçülmesi istenen objeye yaklaştırmak olabiliyor. Bu aşamadan sonrasında ise parmaklarınız devreye giriyor ve ölçülmesi istenen mesafeyi belirterek milimetrik olarak ölçümü tamamlıyorsunuz.
Açı ölçer fonksiyonu da benzer bir mantıkla işliyor. Bu fonksiyonda ilaveten sarkaç özelliği önemli rol oynamakta. Açı ölçümünde parmaklarınızdan birini pergel mantığıyla sabit tutmanızın gerekli olduğunu hatırlatırız.
Son olarak uygulamada dijital hava seviyesi özelliğinin de mevcut olduğunu belirtelim

2.Kategori : Smart Measure Pro – Mesafe Ölçümü
Uygulamanın bu kategorisi objelere olan mesafeyi yatay ve dikey olarak trigonometri prensipleri ile ölçmeye yarıyor. Bu kategoride de yine akıllı telefonunuzun kamerasını kulanıyorsunuz. Sağlıklı ölçüm sonuçlarına ulaşabilmek için mutlaka uygulamanın talimatlarını okumanız gerekiyor. Sonuçların her nekadar yüzde yüz doğru olmasa da gerçeğe etkileyici şekilde yakın çıktığını gözlemledik. Bu arada mesafe ölçümünün yanıda bu kategori genişlik ve yüzey ölçümü de yapabiliyor. Ama sonuçların çok sağlıklı olduğundan bahsetmek zor.
3.Kategori : Smart Compass Pro - Pusula
Pusula kategorisi büyük ölçüde kendisini herhangi bir zorluğa maruz kalmadan size anlatıyor. Testlerde igimizi çeken esas nokta ise metal dedektörü fonksiyonu oldu. Bu özelliğe özel bir şüphecilik ile yaklaştık ve üzerindeki testlerimizi yoğunlaştırdık. Sonuçta ise manyetik dalga sensörünün doğru çalıştığına şahit olduk.
4.Kategori : Sound Meter Pro - Ses ve Titreşim Ölçümü
Eğer komşularınızın gürültüsünden şikayetçi iseniz onlara bunun bilimsel kanıtıyla şikayete gitmek istiyorsanız uygulamanın bu kategorisi tam size göre. Bu kategori gerçek hayat uygulamasında başarısı ile bizlerden iyi bir not almayı başardı.
Ayrıca bu uygulama ile titreşimleri ölçme olanağı da mevcut. Biraz fantastik olsa da yer hareketlerinin titreşimini ölçerek bir deprem uzmanı edasında ahkam kesebilirsiniz. Uygulamada birden sekize kadar ölçüm seviyesi bulunuyor. Birinci seviye sadece hayvanların algılayabileceği ufak titreşimleri gösterirken sekizinci aşama dünyayı yerle bir edebilecek bir sarsıntı olması halinde gözlemlenebiliyor. Bizler çok ulaşmamıza rağmen sekizinci seviyeyi göremedik. Aslında bu hepimizin iyi bir haber.
Part 5: Smart Light Pro – El feneri
Bu kategori cihazınızın LED flaşına ek olarak ekran üzerinden çalışan meşela havasında bir el feneri özelliğini barındırıyor. Eğer telefonunuzda bu tip bir el feneri yok ise, uygulamanın beşinci kategorisi işinizi görebilir. Fakat bizim görüşümüz piyasada bu işi görebilecek çok sayıda uygulamanın bulunduğu yönünde. Tiny Flashlight Uygulaması bizim beğendiklerimizin başında geliyor.
Sonuç:
Smart Tools uygulaması kapsamlı bir ölçüm kiti halinde ilginize sunuluyor. Ölçümler tabi ki hiçbir zaman gerçek araçlarla yapılabileceği kadar kesin ve doğru olamazlar, fakat onları akıllı cihazınızla ile yapmanın tadı da bir başka. Ayrıca ihtiyaç duyulduu zaman bir pergel ya da pusulaya ulaşma şansımız gerçek hayatta çok da fazla olamayabiliyor.

Ekran & Kontroller

Grafikler mükemmel derecede fonksiyonal ve mantıklı fakat genel dizayn biraz daha iyi yapılabilirmiş. Özellikle ana ekran grafikleri üzerinde daha fazla çalışılabilirmiş hissiyatı aldık.
Kontroller bizden iyi not almayı başarıyor. Smart Tools ana menüsü el feneri özelliği dışındaki tüm menü ve ayarlara ulaşma şansı veriyor. Ayarlar menüsünde beliri parametreleri değiştirme ve ayarlama şansınız var (ölçüm sistemleri, duvar kağıdı renkleri, istatistikler, ses özellikleri…vs)
Uygulama üzerindeki en temel eleştrimiz ise menünün karmaşıklığı üzerine. Mesela Smart Ruler Pro kategorisinden diğer uygulamarın olduğu menüye dönüş yapılabilirken, Smart Compass Pro uygulaması çalışırken sadece telefonun menu tuşuyla bu bölgeye ulaşılabiliyor.

Hız & İstikrar

Smart Tools testlerimizde çok iyi performans sergiledi. Bu arada Android kullanıcıların bu konudaki yorumları kendilerinin kullanım hızıyla alakalı olarak değişebilmekte. Ama yine de ne olursa olsun geliştiricilerin bu yorumları dikkate alacağını öngörüyoruz.

Fiyat/Performans Oranı

Pro versiyonların hepsi 1,75 TL olarak karşımıza çıkıyor. El feneri dışındaki tüm kategorileri bu fiyattan satın alınmaya değer görüyoruz. Söz konusu piyasa fiyatından bu uygulamayı 8,7 TL’YE satın almak mümkün. Bizim uygulama merkezindeki satış fiyatımız ise 5,05 TL.


Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.


Share your views...

0 Respones to "Smart Tools 1.6.2 Apk full"

Yorum Gönder

ECBanner
Copyright © 2011 CepVadisi Güncel Cep cepvadisi.blogspot.com'da bulunan yazı ve resimler kaynak belirtilmeden kopyalanamaz. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, [ozkan@mail.nu] adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gerekli işlemler yapılacaktır.

Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI
Seo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
 

© 2010 Cep Telefonları -Cepvadisi.blogspot.com- All Rights Reserved Converted into Blogger Template by memurvadisi.com