RE-VOLT Classic (Premium) v1.1.0 APK Download



RE-VOLT Classic (Premium) v1.1.0 APK Download

boyutu sadece 110 mb içinde hd grafiklerle android cihazlar için araba yarışı oyunu .
Orada 14 parça ve daha hızlı diğer araçların yarışı kazanmak için daha araç çalıştırın. Aslında bu oyun oyuncak yarış araba oyunu dayanmaktadır. Eğer yarış için 40 arabalar araba seçebilirsiniz . çok gibi arkadaşlarınızla oynayabilir ve arkadaşlarınıza meydan .



oyunu oynamak için birden fazla yolu vardır . meydan okuma , şampiyonluk , tek oyuncu , çoklu oyuncu , taşıyıcı tabanlı oyun .tek oyuncu oyunda yalnız oynayacak , ama çok oyunda başkalarıyla ya da arkadaşlarınızla oynayacak . ancak taşıyıcı diğer oyuncularla oyuncu olacak ama kendi taşıyıcı ya da misyon oluşturmak gerekir.
tam dokunmatik : Bu ​​oyunu biz tam dokunmatik kavramı kullanılan çok araba çalıştırmak için onun zor düğmeleri ile neden , kolayca bu oyunu oynamak için tasarım tam bir dokunuş olduğunu . çoklu dokunmatik ile .

 car racing game for android devices with hd graphics in just 110 mb of size.

there are 14 tracks and run your car faster than other cars to win the race. actually this game is based on toy racing car game. you can choose cars from 40 cars for racing. play with your friends as multiplayer and challenge your friends.

there are multiple ways to play game. challenge , championship, single player, multi player, carrier based game.
in single player game you will play lonely , but in multiplayer game you will play with others or with your friends. but in carrier you will player with other players but you need to build your own carrier or mission.

full touch :  this game is fully touch which is design to play this game easily, cause with buttons its difficult to operate cars so we used concept of full touch. with multi touch.

cool sound effects with play screen enjoy high quality sound effects of this game. its batter to use headphones instead of phone speakers to get real sound effects.

Online player : complete your track to rank globaly to win. it will compare you with all players which are currently connected to internet and playing online game.

others features like :

reverse car.
speed up car etc



RE-VOLT Classic (Premium) v1.1.0 APK Download

RE-VOLT Classic (Premium) v1.1.0 APK Download

RE-VOLT Classic (Premium) v1.1.0 APK Download
Instructions to install this game :

  1. install the .apk game
  2. copy 'com.wego.revolt_global_live_premium' folder to 'sdcard/android/abb'
  3. now run this gaem. and enjoy.. :)

Password: www.cepvadisi.blogspot.com


Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.


Share your views...

0 Respones to "RE-VOLT Classic (Premium) v1.1.0 APK Download "

Yorum Gönder

ECBanner
Copyright © 2011 CepVadisi Güncel Cep cepvadisi.blogspot.com'da bulunan yazı ve resimler kaynak belirtilmeden kopyalanamaz. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, [ozkan@mail.nu] adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gerekli işlemler yapılacaktır.

Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI
Seo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
 

© 2010 Cep Telefonları -Cepvadisi.blogspot.com- All Rights Reserved Converted into Blogger Template by memurvadisi.com