Antivirus Free: AVG Mobilation Virüslere Ücretsiz Çözüm



AVG android AVG app
Android kullanan aletler fazlasıyla pratik ve güçlü. Bir sürü uygulamayı beraber kullanarak zamandan kazanıp birçok işi halledebilirsiniz. Fakat telefonunuzun gücü kötü amaçlı bir yazılım tarafından ele geçirilirse gerçekten yıkıcı olabiliyor. Buna rağmen basit önlemlerle telefonunuzu koruyabilirsiniz ayrıca Avg Mobilation Free yüklemekte akıllıca. Avg uygulaması size hızla gelişen Android güvenlik açıklarına karşı sürekli güvenceyi ve otomatik güncellemeleri temin ediyor.

Ayrıca bazı yararlı işlevleri de var; dosya yedekleme veya telefonu uzaktan izleme gibi… Android virüsünü bulamadığımdan dolayı zararsız olan ancak cihazı root edebilen Unrevoked’i indirdim. Testlerimde Avg uygulamayı yakaladı, risk hakkında beni bilgilendirdi ve yüklemeyi durdurma seçeneği sundu. Avg ’nin sizi zararlı uygulamalara karşı tam olarak güvenebilirsiniz. Hackerlerin marifetlerini bildiğimden asla yüzde yüz korumaya inanmazdım fakat Avg bunu temin ediyor.

Avg ayrıca telefonunuza yüklediğiniz her dosya anında tarayıp inceliyor. Eğer bir problem bulursa sizi bilgilendiriyor ve durdurma seçeneği sunuyor. Avg bunların yanında size 6 gün demo olarak dosyalarınızı, rehberinizi aklına gelecek her şeyi sd kartınıza yedekleme seçeneği sunuyor. 6 gün içerisinde bunları yapabilirsiniz fakat tam olarak kullanımını ancak Avg Pro(ücretli olan) sunuyor. Yine 6 gün demo olarak dosya kitleme seçeneği var. Herhangi bir uygulamanızın girişine şifre koyabilirsiniz.

Telefonuz kayıp ya da çalındı mı bu durumda da Avg devreye giriyor ve telefonunuza mesaj göndererek Avg Online ‘a bağlatıyor ve yerini belirliyor. Tabii ki şarjı bittiyse veya uçaktaysa şansını yok demektir. Avg’yi denedim ve memnun kaldım. Telefonun hızına da bir olumsuz etkisi bulunmuyor. Siz de gönül rahatlığıyla telefonunuza kurabilirsiniz.
Google Play Store: AVG Mobilation

Password: www.cepvadisi.blogspot.com


Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.


Share your views...

0 Respones to "Antivirus Free: AVG Mobilation Virüslere Ücretsiz Çözüm"

Yorum Gönder

ECBanner
Copyright © 2011 CepVadisi Güncel Cep cepvadisi.blogspot.com'da bulunan yazı ve resimler kaynak belirtilmeden kopyalanamaz. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, [ozkan@mail.nu] adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gerekli işlemler yapılacaktır.

Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI
Seo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
 

© 2010 Cep Telefonları -Cepvadisi.blogspot.com- All Rights Reserved Converted into Blogger Template by memurvadisi.com