TTNET Motorola XOOM Tablet PC Kampanyası Fiyatı ve Özellikleri




Motorola Xoom'un fiyatı ve Motorola Xoom'un Özellikleriyazımızda. Motorola Xoom gerçekten mükemmel bir tabet.Motorola Xoom un özelliklerini ve fiyatını duyunca emin olun çok şaşıracaksınız. Çünkü dediğim gibi Motorola Xoom hem özellikeriyle hem fiyatıyla tablet piyasasını alt üst edecek.

Sizde Motorola Xoom un özellikleri ve fiyatını görmek istiyorsanız yazımzı okumaya devam edin.

Motorola Xoom Fiyatı ve Özellikleri



Motorola Xoom Özellikleri

  • Motorola Xoom özellikle Nvidia Tegra 2 nın 1 Ghz lik çift işlemci sini kullanıyor.

    • Android 3.0 Honeycomb işletim sistemi ile gücüne güç katıyor. 


      • Benim şu anda bilgisayarımda bile olmayan 1GB RAM kullanıyor.

        • 10.1 inç lik ve 1280×800 çözünürlüğe sahip bir ekranı var. Emin olun bu ekran size mükemmel bir deneyim yaşatacak. Ayrıca ekran çizilmelere, darbeler, kırılmalara karşı dayanıkı.

          •  32GB lık hafiza yı MicroSD hafıza kartları ilede güçlendirebilrisiniz.

            • Motorola Xoom 720 px video çekebilen çift flaşlı, 5MP lik bir arka kameraya sahip. Ayrıca 2 MP lik bir arka kameraya sahip.

              • 3G, Wi-Fi ve Bluetooth 2.1 ile birlikte  LTE (4G) bağlantı desteğide verebilen tablet bir PC.




              Motorola Xoom Fiyatı

              Türk Telekom ile kampanyalı bir şekilde alabileceğiniz ürünün fiyatı; Türk Telekom Mobil 1GB link internet yanında TTNET Mobil Müzik ve 1 yıl boyunca Sınırsız WiFi dakikası ile birlikte 64 TL dne bu ürünü satın alabilirsiniz.

              Motorola Xoom Fiyatı ve Özellikleri Video












              Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.


              Share your views...

              0 Respones to "TTNET Motorola XOOM Tablet PC Kampanyası Fiyatı ve Özellikleri"

              Yorum Gönder

              ECBanner
              Copyright © 2011 CepVadisi Güncel Cep cepvadisi.blogspot.com'da bulunan yazı ve resimler kaynak belirtilmeden kopyalanamaz. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, [ozkan@mail.nu] adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gerekli işlemler yapılacaktır.

              Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI
              Seo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
               

              © 2010 Cep Telefonları -Cepvadisi.blogspot.com- All Rights Reserved Converted into Blogger Template by memurvadisi.com