Nokia C 5 Cep Telefon Özellikleri



B002KCO6KQ 04 Nokia C5 Özellikleri Nokıa Cep Telefonları Nokia C 5 Cep Telefon Özellikleri C5 Nokia Özellikleri
Nokia C5 – sizinle dijital yaşam alŞık, pratik Nokia C5, elinde iyi sürprizlerle dolu ve çok fazla fırsat arkadaşlarınız ve ailenizle burada bağlı kalmak sunuyor.Bültenleripopüler sosyal iletişim ağlarına direkt erişim kolay, örneğin, Facebook profilinize güncellemek ya da arkadaşlarınızla yeni ne olduğunu görmemi sağlıyor. veya hangi cep telefonu ya da herhangi bir bilgisayardan erişebileceğiniz ücretsiz bir Ovi posta hesabı için kayıt – Nokia Hotmail, Gmail ve Yahoo Mail gibi favori e-posta hizmetlerine erişim halindeyken mesajlaşma sunuyor. Hakkında GoogleTalk ve Windows Messenger gibi anlık mesajlaşma hizmetlerini sizin için önemli olan kişilerle bağlı kalmak için. Nokia Messaging ile kolayca cep telefonunuzdan favori web e-posta ve anlık mesajlaşma servislerini kullanabilirsiniz, kurum saniye meselesi.
Fotoğraflar ve Videolarotofokus ve çift LED flaş ve yolculuk en güzel ayarları saklamak ile 3.2 megapiksel kamera. Ovi, Flickr ya da Vox gibi çevrimiçi paylaşım hizmetlerine fotoğraf yükleme gibi arkadaşlar yorum paylaşmak basittir. Nokia C5 YouTube’a doğrudan erişebilirsiniz. Eğer video izle, klipleri arayabilirsiniz – hatta kayıt ve daha sonra internete yükleyin. Fotoğraflarınızı yönetmek ve düzenlemek için cep telefonunuza doğrudan olabilir. Fotoğraflarınızı parlak renklerde 5.6 cm diyagonal (2.2 inç) ile büyük ekranda görülebilir. arkadaşlarınız ve ailenizle eğlenceli sağ yaparak cep telefonu video konferans önünde, üzerinde ikinci bir
B002KCO6KQ 01 Nokia C5 Özellikleri Nokıa Cep Telefonları Nokia C 5 Cep Telefon Özellikleri C5 Nokia Özellikleri
B002KCO6KQ 05 Nokia C5 Özellikleri Nokıa Cep Telefonları Nokia C 5 Cep Telefon Özellikleri C5 Nokia Özellikleri
MÜZİK
3.5-mm stereo kulaklık kullanmak, en sevdiğiniz kulaklık bağlayabilir ve gitmek müzik gibi zevk takın. Sevdiğiniz istasyonlara entegre FM stereo radyo ile hareket eğlenceli hale getirmek. 16 GB’a kadar hafıza kartı müzik için daha fazla alan sağlar. Nokia Ovi oyuncu ile uyumlu PC’den müzik ve müzik kopya yönetebilirsiniz. tablolar, en son haberler, sesli kitap, komedi ve çok daha bak, daha sonra cep telefonunuza aktarabilirsiniz: Nokia Music Store olarak, 6 milyondan fazla başlık indirmek için vardır.
TasarımŞık, kompakt, paslanmaz çelik elemanlar – Nokia C5 güvenilir, mükemmel işçilik ve çarpıcı iyi görünüyor. Klavye ve girdilerin hızla yanıt kullanıcı dostu olarak tasarlanmıştır. 5.6 inç diyagonal ekran (2,2 inç) ve 16.7 milyon renk ile parlak görüntü resimleri, videoları izlerken veya internette gezinmek için idealdir. müzik, video, fotoğraf ve veri için daha fazla depolama – kadar ek bellek 16 GB bellek genişleme kolaydır. USB kablosu ile bilgisayardan şarj Kullanışlı – hem USB kablosu ve Nokia Yüksek Verimli Şarj zaten telefon ile birlikte gelir.
Nokia Maps ile ücretsiz Navigasyonücretsiz araç ve yaya navigasyonu, Lonely Planet ve Michelin, ve daha fazlası ücretsiz seyahat rehberleri ile Nokia Maps ait sizin C5 ile Birlikte. Nokia Maps den yaya navigasyon sesli navigasyon, görsel yönden ve 3D işaretleri sağlar, böylece her zaman, yürüyerek gideceğiniz yere en kısa yoldan ulaşabilirsiniz. Araç navigasyon ve rota yönlendirme gerçek zamanlı şerit gidiş, hız uyarısı ve bir yeniden rota planlama otomatik trafik bilgileri içerir, bu nedenle güvenli ve zamanında ulaştığından. Keşfetmek dünya ve yeni yerler keşfetmek değil – bir sorun 70′den fazla ülkede ücretsiz haritalar, harita ve detaylı hava tahmini için ücretsiz güncellemeler ile dünya çapında. Entegre A-GPS alıcısı sayesinde, her zaman ve nerede Facebook’ta yerde her zaman söyleyebilirsiniz biliyorum.
Password: www.cepvadisi.blogspot.com


Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.


Share your views...

0 Respones to "Nokia C 5 Cep Telefon Özellikleri"

Yorum Gönder

ECBanner
Copyright © 2011 CepVadisi Güncel Cep cepvadisi.blogspot.com'da bulunan yazı ve resimler kaynak belirtilmeden kopyalanamaz. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, [ozkan@mail.nu] adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gerekli işlemler yapılacaktır.

Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI
Seo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
 

© 2010 Cep Telefonları -Cepvadisi.blogspot.com- All Rights Reserved Converted into Blogger Template by memurvadisi.com